Sluit
Persoonsgegevens
Vrouw
55 jaar
Vianen
Thuisopvang
Omgeving Vianen met een cirkel van 25 kilometer. In bezit van rijbewijs en auto.
Ik ben actief, vrolijk, lief en zorgzaam/behulpzaam. Daarnaast ben ik precies, en creatief.
Moeder van vier volwassen kinderen, oma van twee kleinkinderen.
Ik kijk naar kinderen vanuit hun eigen uniekheid en mogelijkheden. Ik ben hierbij groot voorstander van het positieve opvoeden. Ik draag graag bij aan het zelfvertrouwen van een kind en ondersteun in het omgaan met normen en waarden ten opzichte van mensen en de natuur. In mijn werk als gastouder werk ik met deze visie en bied hierbij een duidelijk kader aan/gebruik structuur. Op deze manier sluit ik aan bij de behoefte van het kind.
Met het volwassen worden van mijn kinderen besloot ik een opleiding te doen waarna ik kon gaan werken in waar mijn hart ligt. Na het behalen van mijn MBO-diploma pedagogisch medewerker niveau 3 in 2010 heb ik met plezier gewerkt binnen het kinderdagverblijf en tussenschoolse opvang/buitenschoolse opvang. Binnen de tussenschoolse opvang fungeerde ik als coördinator en heb een aandachtsgroep voor hoogbegaafde leerlingen opgezet. In mijn werk met kinderen houd ik van positiviteit, het bewaren van rust en de communicatie met ouders. Na een periode van intensieve mantelzorg, wilde ik mij graag inzetten binnen een kleinere setting waarin ik meer tijd kon besteden aan de begeleiding en verzorging van kinderen. Het gastouderschap aan huis sluit hierbij perfect aan. Vanaf 2016 vang ik binnen een gezin 3 kinderen op in de leeftijd van 2-12 jaar.
Meer informatie
Bij de vraagouder
Geen allergie voor huisdieren aanwezig.
Woensdag en vrijdag. Flexibele tijden.
In overleg
0-13 jaar
Ja, geen probleem
Bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren. Uurtarief in overleg met vraagouder. Vraagt bijdrage in reiskosten.
Social Profiles
Account details