Sluit
Persoonsgegevens
Vrouw
1994
Utrecht
Parkwijk
Utrecht, Parkwijk
Consequent, speels, vriendelijk en rustig. Ik ben gastouder Dilek uit Utrecht. Afgelopen juni heb ik mijn gastouderdiploma behaald. Hiervoor paste ik regelmatig op de kinderen van kennissen. Ik woon in een 1-gezinswoning in een kindvriendelijke buurt. Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang is dat de kinderen zich thuis voelen, vermaken en zich daarbij ook kunnen ontwikkelen. Ik vind het dan ook erg leuk om met de kinderen gezamenlijk een boekje te lezen, te gaan knutselen of samen een spelletje te gaan doen. Mijn dagritme ziet er ongeveer als volgt uit; De ouders komen in de ochtend de kinderen brengen en dan maak ik altijd een praatje met de kinderen over hoe hun vorige dag was. Vervolgens gaan de kinderen zelfstandig spelen, daarna een broodje eten en dan gaan de jonge kinderen naar bed. Na het slapen gaan we meestal naar buiten en doen we thuis nog een activiteit totdat de kindjes worden opgehaald. Op bepaalde dagen van de week wordt er actief geknutseld, gedanst en gezongen.  Ik geef ook de mogelijkheid dat de kinderen eventueel kunnen avondeten bij mij, hier vraag ik €2,50 voor. Voor het middageten vraag ik €1,00 en dit is dan voor een broodje, fruithapje en siroop/sap/melk. 
Samenwonend en een dochter (2017)
313520975
Ik vind het belangrijk dat kinderen hun eigen draai kunnen vinden en dat zij hun eigen behoeftes kunnen laten zien. Ik bied graag leeftijd adequate spellen/activiteiten aan. Ik ga graag met de kinderen naar buiten en doe graag spelletjes.
Helpende zorg en welzijn, niveau 2 Directiesecretaresse, niveau 4 Een jaar lang stage bij een gastouder met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar Zelf opgepast Gastouder in eigen huis sinds oktober 2017 Met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4.
Meer informatie
Bij de gastouder
Tuin, veel parkjes en een kindvriendelijke buurt.
Nee
Maandag, dinsdag, vrijdag: 4+ plekken. Woensdag en donderdag 1 plek.
af en toe (bespreekbaar)
0-4 jaar
Uurtarief €5,75 per uur per kind.
Social Profiles
Account details