Sluit
Persoonsgegevens
Vrouw
37 jaar
Utrecht
gastouderopvang
Utrecht/ Overvecht
Ik zie mezelf als een lieve gastouder en moeder die een goed, werkend voorbeeld wil zijn voor haar kinderen. Ik houd van humor, lol maken. Plezier in het leven is voor mij een groot goed. Ik help graag andere mensen, wil graag klaarstaan wanneer iemand hulp nodig heeft.
Getrouwd, twee dochter van 10 en 12 jaar.
Ik vind het belangrijk dat er in het dagritme van de kinderen rust en regelmaat ingebouwd is: Duidelijkheid over de tijd van spelen, eten, slapen. Ik vind het leuk en belangrijk om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en hanteer hierbij duidelijke regels, ook de normen/waarden zijn hierin belangrijk: hoe ga je met elkaar om. Ik heb hierbij een open blik en heb respect voor ieders achtergrond en afkomst.
Na de Havo heb ik MBO Zorg en Welzijn niveau 2 gehaald. Na jaren bij de Belastingdienst gewerkt te hebben, wilde ik me graag richten op de directe zorg voor kinderen. (Referentie gecheckt door FlexLife, zeer enthousiast over Fatima).
Meer informatie
Aan huis. Het huis is speciaal ingericht hiervoor.
Er zijn diverse speeltuinen beschikbaar op loopafstand.
Nee
Maandag t/m vrijdag. Flexibel in breng- en haaltijden.
In overleg is dat prima.
0-4 jaar
Schoolgaande kinderen is prima, mits op loopafstand van school. Bijv: -OBS Watertoren -Johannes XXIII –OBS Op Dreef –Cleophasschool
Social Profiles
Account details