Sluit
Persoonsgegevens
Vrouw
31
Krimpen aan de Lek
Gastouderopvang
Krimpen aan de Lek
Ik knutsel graag en lees graag (voor). Ik heb christelijke geloofsovertuiging en sta graag voor mensen klaar. Daarom vind ik gastouderopvang ook leuker dan toen ik in de kinderopvang werkte, omdat je nu meer betrokken bent bij het gezin. Ik ben flexibel en ben altijd bereid tot overleg.
Getrouwd en twee kinderen (2 en 0 jaar)
Ik vind het belangrijk dat ik één op één aandacht kan geven aan de kinderen, zodat ik goed kan zien waar een kind eventueel sturing nodig heeft en zodat ik het kind goed kan leren kennen, maar zij mij ook. Ook vind ik het belangrijk dat een kind weet dat hij/zij terecht kan bij mij. Ik werk met thema’s via KIKI en daar stem ik het (voor)lezen, knutselen, de spelletjes, etc op af. Daarnaast vind ik het belangrijk om verantwoord met voeding bezig te zijn en dat kinderen voldoende bewegen.
Spw- 3 5 jaar op een kinderdagverblijf/ bso met leeftijden tussen 0 en 12 4 jaar gastouder bij een gezin thuis met leeftijden tussen 0 en 8 Gastouder thuis vanaf januari 2017 met leeftijden tussen 0 en 1 Moeder van twee kinderen tussen 0 en 2 jaar
Meer informatie
Bij de gastouder thuis
Achtertuin met speelmogelijkheden en een speeltuin voor de deur.
Nee
Maandag t/m vrijdag
Sporadisch
0-13 jaar
Ja, in krimpen aan de Lek.
Uurtarief €5,00 per uur per kind (BSO €5,50)
Social Profiles
Account details