Sluit
Persoonsgegevens
Vrouw
43
Nieuwerkerk aan den IJssel
Gastouderopvang
Mossewijk
Ik ben een persoon die houd van de natuur, om buiten te zijn en maak ook gezonde/biologisch verantwoorde keuzes in mijn levensstijl. Daarnaast ben ik erg gezellig en spontaan! Creatief bezig zijn is één van mijn passies en daar ben ik ook graag mee bezig.
Ik woon samen met mijn man en twee kinderen
732946967
Ik ben iemand die houd van rust en harmonie en daar ook met elkaar naar probeer te leven. Ik ben vaak met de kinderen buiten te vinden: spelen, lunchen, dieren verzorgen, etc. Ook vind ik het belangrijk om de kinderen te prikkelen in hun ontwikkeling en hun zelfstandigheid. Zo vind ik het belangrijk dat kinderen leren zelfstandig te spelen en om keuzes te kunnen maken wanneer ik die aandien. Kinderen komen hier graag spelen en hebben het altijd naar hun zin!
Ik heb een diploma SPW-3 en heb veel ervaring met kinderen. Ik ben al zo’n 12 jaar gastouder en ben ook enige tijd leidster geweest.
Meer informatie
Bij de gastouder thuis
Ik heb een fijne tuin met veel speelgoed, een tuinhuisje en een schommel. Daarnaast is er een speeltuin en een voetbalveld op loopafstand.
Ja
Wij hebben 3 konijnen, 7 cavia’s en 2 aquariums.
Iedere dag van 7.30 tot 18.00. Na 18.00 mag ook, maar dan eten de kinderen wel mee. Wanneer de kinderen er buiten schooltijd zijn, moeten zij wel mee om mijn kinderen van en naar school te brengen.
Nee
0-4 jaar
Nee
Uurtarief €5,75 per uur per kind
Social Profiles
Account details