Wie ben ik?

Mijn naam is Nikki Zwartbol en ik ben woonachtig in Gouderak. Sinds augustus 2016 ben ik franchisenemer van de regio Gouda. Per oktober 2017 zal ik ook de regio Utrecht onder mijn leiding nemen en ben ik uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de bemiddeling van de gastouderopvang in de regio Gouda en Utrecht.

Tijdens en na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en opvoedondersteuning. Ook ben ik zelf een aantal jaar gastouder geweest en daar is mijn hart blijven liggen. Ik vind gastouderopvang een leuke, persoonlijke manier van opvang met veel gezelligheid en één-op -één tijd voor de kinderen. Dit maakt de kwaliteit van opvang hoogwaardig en het geeft de kinderen de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Doordat ik zelf gastouder ben geweest, heb ik van dichtbij kunnen zien wat daar allemaal bij komt kijken voor de werkende ouder en wat voor vraagstukken daar bij komen. Vandaar dat ik altijd zal streven naar een zo goed mogelijke communicatie en bereikbaarheid. Kwaliteit komt boven kwantiteit!

De stap om zelfstandig te gaan werken heb ik gezet, omdat ik graag mijn passie voor gastouderopvang wil overbrengen. Mijn ambitie is dan ook om de perfecte match te vinden tussen gastouders en gezinnen.

Benieuwd naar uw perfecte match? Bent u op zoek naar een gastouder of zou u graag gastouder willen worden? Stuur een e-mail of bel even!

Ik sta graag voor u klaar!